Publicat el nou Conveni de Farmàcies Interprovincial (Girona, Lleida i Tarragona)

Avui ha sigut publicat el nou Conveni de Farmàcies Interprovincial, que afecta als treballadors de les oficines de farmàcia de Girona, Lleida i Tarragona.

A falta d'una anàlisi acurada, AFASCAT lamenta que la pujada del sou es limiti a l'IPC (o inclús menys si es tenen en compte totes les retribucions), cosa que fa que els greuges comparatius dels Convenis Catalans respecte als altres Convenis de l'estat, se segueixin mantenint o inclús augmentant. 

Lamentablement AFASCAT no pot participar encara en la negociació d'aquest Conveni, però continuarem denunciant i lluitant tot el que no sigui un #ConveniDeFarmaciaDigne

Teniu el Conveni vigent i l'enllaç per descarregar-lo (junt amb tots els altres existents) a la nostra secció de Convenis del blog. 

Hi trobareu també diapositives amb el resum comparatiu i històric dels Convenis existents.

Us animem també a participar en aquest grup de Telegram obert per a les treballadores i treballadors de farmàcies de Catalunya per estar informat de totes les accions que es facin per lluitar i millorar el Conveni i d'altres assumptes que ens afecten.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Càlcul de les hores anuals treballades

Informació sobre la reunió del conveni del 19 de febrer de 2024 i el pacte d'eficàcia limitada

Plantilles per calcular el nombre d'hores anuals treballades