Benvinguda

Benvinguts al blog d'AFASCAT!

AFASCAT (Associació de Farmacèutics Adjunts i Substituts de Catalunya), inicia una nova etapa en la que podrem defensar activament a les Farmacèutiques i Farmacèutics que treballeu cada dia en Oficina de Farmàcia. I això serà possible perquè AFASCAT serà decisiu a la negociació del proper Conveni d'Oficines de Farmàcia de Barcelona, desprès de molts Convenis en què no hi ha hagut cap representació dels Farmacèutics Adjunts i Substituts en la seva negociació.

AFASCAT és una Associació Professional i Sindical nascuda oficialment el 2017 arran de la incomoditat dels Farmacèutics treballadors de Farmàcies després de totes les davallades que es van produïr en els últims Convenis.

AFASCAT està formada íntegrament per Farmacèutics i neix amb la voluntat d'oferir una representativitat i una veu pública als Farmacèutics no empresaris de Barcelona i Catalunya, que havien desaparegut després de la fi de l'anterior Associació existent (ACFONE) durant els primers anys del 2000. 

AFASCAT com a Associació Sindical ofereix també serveis d'assesorament laboral amb advocats que estan a disposició dels seus afiliats per consultes i atenció sobre qüestions laborals.

Us deixem el nostre tríptic amb la informació bàsica del sindicat i el formulari per afiliar-se.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a l'adreça d'e-mail: afascat@gmail.com

AFASCAT té presència també en Xarxes Socials com Facebook, Instagram i Twitter. Us convidem a seguir-nos també allà.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Càlcul de les hores anuals treballades

Informació sobre la reunió del conveni del 19 de febrer de 2024 i el pacte d'eficàcia limitada

Plantilles per calcular el nombre d'hores anuals treballades